Done.Yes. Jag är klar. Och det känns sjukt konstigt. Alltså, OpenOffice ljög för mig om nästan 3000 av mina ord, så jag har suttit hela dagen och drygat mig över att jag ville bli klar. Det gick sjukt segt i slutet. Men nu är jag "klar" i alla fall. Jag har mina 50k, men det kommer krävas myyyyyyyycket redigering innan min trevliga bok blir klar på riktigt.

Ja, det känns massa konstigt. Jag typ känner mig gråtfärdig och vet inte riktigt vad jag ska göra riktigt. Jag får väl sticka antar jag. Och då menar jag sticka som i knitting och inget annat. Jag och mami köpte garn idag :)

Stuffs.

Jag skippade simning idag eftersom varken Bea eller Helena skulle simma och jag pallade verkligen inte vara ensam tjej. Dessutom skulle jag sluta en timma senare istället, vilket skulle göra att jag antagligen inte skulle hinna till gitarren och dryg skit.
När jag kom hem var hela familjen hemma. Mamma och pappa skulle åka till nåt ställe för att fira papis 50-årsdag, och kommer tillbaka imorgon. Cec skulle inte på föreläsning men åkte för några minuter sen till stan (eller typ inte, till sthlms universitet alltså), hon ska skriva på kontrakt för korridorsrum nära kräftis (delen av SU där hon läser matte alltså), vilket känns fett läskigt för mig. Hon ska flytta nån gång efter första januari, och liksom aaaaahhh hon är 20 och stor och kommer inte finnas i källaren länge till (som låter fett skumt men alltså hennes rum är ju i källaren). Fast å andra sidan så kommer det vara lite skönt. Och jag kan komma och hälsa på hos henne när mami och papi är dryga.

Min syrra lyssnade på radio, typ P3 eller nåt, och jag hörde direkt att de snackade om Twilight. Jag vet inte vad de sa som gave it away, men jag gick ut i köket och lyssnade. De snackade om varför folk gillade serien osv. Det var typ två tjejer och en snubbe (som jag tror var hosten), en av tjejerna var fett awesome och snackade om hur dålig litteratur det var, och snubben var fett kritisk och jag gillade honom fett mycket!

Youtube har fixat widescreen videos, vilket bara är fult. Nerimon (Alex Day), gjorde en video angående att Youtube-överhuvudena aldrig kommunicerar med användarna och skaffar en massa features som ingen vill ha osv. Jag håller med om i princip allt han snackar om i videon, och jag hoppas verkligen att Youtube lyssnar på dem.

De senaste dagarna har jag lyssnat massa på ExpelliarmusCast, en massa awesome podcast om Harry Potter, på svenska, en av hostsen är Hanna, en supertrevlig tjej som är massa awesome. Hon är typ svenska fandomens Melissa Anelli.
EC började i oktober för ett år sen, och la upp regelbundna episoder resten av året. Under 2008 har det varit väldigt glest, den senaste var en minisak om WB's uppskjutning av HBP. Jag tror att jag började lyssnade för ett år sen ungefär, och jag blir helt nostalgisk av att lyssna på dem. Och de är fett roliga, älskar när de snackar om kärlek i HP i episod 3, de snackar om sina OTP's.

En av cohostsen (som jag inte minns vem det är, förlååååt): Jag var faktiskt Harry/Hermione-shipper först.
Alla: *tystnad*
Hanna: ...oj.

Jag hoppas de kan hitta tid och fixa fler episoder, för jag saknar det. Jag minns när jag satt vid datorn på julafton och hatade mitt sega internet som inte ville låta mig ladda ner julepisoden.

Nu ska jag försöka skriva på min NaNo...


Yes, I caved.

Det är fortfarande November, men jag sitter och lyssnar på jullåtar, och bryter därmed min regel om inga jullåtar innan December.

Det är i alla fall mindre än en månad kvar till julafton. Ser fram emot jullov. Det är så skönt och bara ta det lugnt ett tag, dricka massa te och läsa.

Men jag har inte lyssnat på vilka jullåtar som helst, utan på Jingle Spells-låtar. Både samples från Jingle Spells 2 på TLC och de jag har från förra årets Jingle Spells. Jag har lyckats få alla låtar från dem, utom de två sista spåren, vilket är fail eftersom jag har lyssnat på samples från dem och speciellt The Remus Lupins låt, som är jättetrevlig. Ska se till at införskaffa dem snarast :)
Andra favoriter från förra årets edition är Catchlove's låt It's snowing vilken är alldeles underbar. Jag började spela den för min familj när det snöade för första gången för några veckor sen. Årets Catchlove-låt heter It's still snowing, vilket kan kännas lite tråkigt, men den är featuring Danny Dementor, en sjukt bra wrapper, som är mycket bättre än jag, hoho. Jag hörde hans låt She's a mudblood för massa månader och föll direkt.
Ministry Of Magic's Oh, holey night (featuring The Parselmouths), om hur stackars George förlorade sitt ena öra i DH, är också en favorit. Jag lyssnade jättemycket på den i somras någon gång, gick och sjöng på den i skolan och fick några skumma blickar osv. Men det gör inget, för jag är en stolt Wrockoholic!

Så jag kommer bli väldigt, väldigt sur om PayPal inte slutar vara drygt, för då kommer jag inte få Jingle Spells 2 :(

Mitt uppe i NaNoWriMo'n hinner jag inte titta på alla videos jag vill titta på på youtube, men idag såg jag en vlogbrothers video som innehöll Hank och han snackade om hans skiva, So Jokes, som bara såldes på Tour de Nerdfighting, men nu ska man kunna beställa den. Jag är massa pepp, men man betalar via PayPal och pappa kommer bli sur om jag ber honom beställa en till grej och måste betala via dem.
Jaja. Om man inte vet vilka vlogbrothers är så är Hank snubben som gjorde låten Accio Deathly Hallows, vilken de flesta i den svenska HP fandomen har hört, eftersom den är något av ett ledmotiv för oss, känner jag i alla fall.

Men nu borde jag öva bas och gitarr, eftersom jag ska gå ner till Kulturskolan snart för att vara där i hundra år. Okej, inte idag, eftersom jag och syster bestämde oss för att skippa TB-rep, då vår kära mor fyller år och vi ska äta middag med henne. <3

Voldemort definetly can't stop the rock.

Ja, jag är dålig och skapar en ny blogg, men jag var tvungen att vidga mina vyer och pröva blogg.se istället för blogspot. Tänkte blogga på engelska därifrån ibland.

Jag läste ut Harry, a History för någon timme sen. Jag älskar den, den är sjukt awesome och jag blev allmänt squee-ig av den. Nu borde jag skriva på NaNon, eftersom jag är "efter" (jag är före egentligen men jag måste skriva massa ändå. Dessutom ser det ut som att jag kommer behöva skriva 2000 ord extra bara för att NaNoWriMo.org's wordcounter dissar mig och tvåtusen av mina ord). Sen ska jag angsta över PayPal.

Whatever.


RSS 2.0