"Chello, you've got a bass!"

Fy vad jag älskar att spela bas. I eftermiddags var jag uttråkad och hade inga läxor att göra, så jag satt och övade bas en timme.



Såhär ser Stan, basen jag lånar av skolan, ut. Han är trevlig. E-strängen suger, men när gör den inte det på en bas? Dessutom använder jag bara E-strängen på en av låtarna vi kör i band. Det är så roooooligt, även om jag suger lite ibland och känner mig lite udda eftersom alla spelar blåsinstrument förutom jag. Eller okej, vi har ju slagverk också, men de är ju stencoola.

Mitt enda problem med Stan är hans case. Just nu går jag runt med honom i ett hard case, vilket är väldigt tungt. En bas är tung nog utan, och lägger man till hard case blir det ganska tungt...känner mig alltid som ett monster när jag går i trapporna precis innan första lektionen/precis efter sista, då det är jättefullt i korridorerna och det känns som om jag kommer mörda någon med Stans hals. Skulle vara nice att ha en gigbag bara, som jag har till Bastien, vilket inte borde vara fasansfullt dyrt, men jag vet inte var man kan få tag på sånt i Castlegar.

Mwiiiiiiiiiiih jag vill ha onsdag igen <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0