Into the sunshine.

För några timmar sedan satt jag på mattelektionen och försökte koncentrera mig på exponentialfunktioner. Vår lärare började prata om häftet med uppgifter vi fått tidigare, jag suckade och hoppades att det skulle bli rast snart och att Gustaf skulle släppa oss tio minuter tidigare så vi hann med bussen. Helt plötsligt sa han att vi fick gå hem och ha ett trevligt lov. Hela klassen blev helt mållös och allmänt lycklig. Det var ett fint ögonblick.

Så jag kom hem mer än två timmar tidigare än jag skulle gjort eftersom historian var inställd. Det var trevligt. Gjorde te och tittade på Gilmore Girls. Ville programmera, tappade intresse för allt. Tråkigt. Ville skriva en låt, gick inte bra. Nu är klockan fyra och jag ska snart gå och repa. Vill vara motiverad.

Men nu är det lov wiho!! Ska försöka få bort allt plugg i början, så förhoppningsvis är jag duktig och fixar allt imorgon. Måste måste! Ska skriva en fin lista när jag väntar på folk på kulturskolan.


The Meaning Of LifeIgår var varken jag eller Arvid med på gympan (min förkylning var dryg och Arvid kan inte hitta sina gympakläder), så Dick gav oss uppgiften att sortera tvätt. Vi blev väldigt uppspelta när jag hittade tröjan med det bästa numret :'D

Black Santas.

iszdfhlkfdhn vad jag är trött. Seriöst. Jag är ohälsosamt uppspelt över sovmorgonen jag har imorgon. Och jag har liksom alltid börjat tio på fredagar. Hm.

Gud vad intressant jag är då. Men jag ska försöka vara intressantare nästa vecka. Det är ju lov då! :DDD

 

Idag på historian blev det stor uppståndelse när Stenis kom och satte upp en LAN-affisch på ytterdörren precis utanför vårt klassrum. Är fett pepp. Nu ska jag se på Gilmore Girls.

Hast Thou Considered The Tetrapod

Jag har inte bloggat på ett tag, eftersom jag varit sjuk och läst massa. Mitt äckliga halsont och min skumma mage utvecklades till äckel päckel förkylning. Hatahatablä. Men imorgon har jag matteprov vilket jag bör göra. Annars måste jag maila Martin och fråga om jag kommer få göra historiaprovet jag missade. Vet inte hur han känner angående "omprov" (göra proven på annat datum osv), eftersom ingen av mina lärare verkar vara överens om det. Buä.

Igår var det Alla hjärtans dag, om någon hade missat det. Hm. Jag satt hemma och snöt mig typ. Stickade och såg på Gilmore Girls och Freaky Friday. Såååå romantiskt. Verkligen.

Läste ut Eragon i fredags. Och Washington D.C./All American Girl (översatt/original title) natten till igår. Nu läser jag The Nanny Diaries, som var bra entligt Monica. Hoho.

Vad tråkig jag är. Ah, well. Måste städa upp i mitt rum nu.

Usch.

Dålig dag. Mådde inte så bra, men gick till skolan, sen kändes det bara fail på franskan så jag åkte hem igen. Såg lite på Rock School (de är söta) och Wild Kids (wtf, de har tagit bort Prisjaktssaken xO). Sov i fyra timmar. Läste massa Eragon. Gråtattack när jag insåg att jag aldrig kommer få mamma att bry sig igen. Plugga historia. Äta choklad.

Okej, allt suger lite allmänt, men några saker är bra. Min SIYP-video för veckan fick kommentarer av både shortsisters och drnoise :')

Idag har jag också upptäckt att jag vill ha massa saker. Stålsträngad gitarr (akustisk). Akustisk bas. Strängar till Jeffie. Ställ till Jeffie, Bastien och eventuella nya saker.

Jag har inte pengar till det x(

Nu ska jag läsa mer Eragon och typ sova. <3

No Children

ahlhhlkhlkhalkhalsdklahiofhd jag vet ju att John (the Green) har lovordat The Mountain Goats, men jag har aldrig lyssnat på dem. Dumt!!! Igår upptäckte jag deras låt No Children, som är sjukt bra. Iihhh <333 Måste köpa deras skivor. Kan beställa på Bengans hemsida hohho.

Grejen är bara att jag inte vet om jag kommer gilla resten av deras låtar. Man vet ju aldrig. Får lyssna in mig.

Menmen, tänkte bara skriva något snabbt eftersom jag måste gå och plugga nu. Matte och historia uhhh. Menmen. Idag har varit bra. Fast jag var dryg och PMSig xO jag fick köpa choklad efter sånglektionen för att må lite bättre. Fast jag har knappt ätit något. Menmen det är bra. Och jag gjorde en tacopaj (Vego förstås, har jag sagt att jag blivit vego här? Det kanske jag inte har. HALLÅ JAG HAR BLIVIT VEGO WIEEE! :D), den var sjuuukt god! Mmm. Lite drygt att papap ska äta resterna till lunch imorgon :((

Anywho, nu ska jag försöka vara produktiv. Och lyssna en sista gång på No Children innan jag stänger av datorn.
DFTBA!

(BTW, LAN-möte idag, blir LAN i början av mars wohoooo!!! :'D)

BTW!

Jag skrev just ett inlägg på min bokblogg, tycker folk ska titta in :)

I Don't Like Mondays

Jo det gör jag. Men låten <3

Igår var ganska awesome! Var ju på Metro Station konsert :D Iofs sög de lite, men det var trevligt ändå. Kid Down var förband och de är ju jätteawesome och trevliga <3 Pratade med dem ganska mycket efter konserten. Köpte en påse (som har långa band = awesome och bra älskar den redan <3), två pins, en tröja (som är väldigt Ch :P) och deras första skiva. Metro hade failig merch, så jag köpte ingen. Hade dock tänkt köpa påssaken men den tog slut.
Men det var trevligt att träffa Natha, och även Hillevi när vi köade <3

  
 

Idag var väl rätt okej, jag var trött. Är fortfarande. Jag halkade påväg till bussen :( sen var det ganska chill, slutade en timme tidigare, Lena dök inte upp till franskan. Sen när jag kom hem bakade jag kladdkaka, och upptäckte att bibblan hade öppet så jag gick dit :D
Nu ska jag skriva i min andra blogg om lite böcker, sen ska jag plugga lite och öva piano. Och bas.

Nu avslutar vi med en bild på Jonas här!(och det var väldigt soligt idag. Men kallt. Jag vill ha vår. Buhu)

Broken Minor

TB-rep var awesome! Massa pepp  :'D
Förra terminen repade vi ju på tisdagar, vilket var drygt eftersom jag inte hunnit äta, antagligen haft en dålig skoldag pga musik och Irene = jag var dryg och tjurig. Men nu var allt awesome :D
Vi körde typ bara akustiskt, eftersom Filip inte var där och vi tänkte utveckla en akustisk repertoar x) det var nice, jag spelade gitarr :DD jag fick asont i handen, menmen. Det var kul. Fast jag och Cecilia fick lite sammanbrott i början när mickstativen inte stod kvar i Orkerstersalen. saldhsakhlkhfklahflkhdklfahklfah xOOO det är så irriterande! De stod ju där igår när jag var på musikteorin! Jag vet bara att det är rockgrupper på torsdagar, så ja. Men de ska liksom stå där, både Ella-Kari och Henrik har sagt det, så jag förstår inte varför någon envisas med att gömma dem i Studion. Blä på dem.
Och så är det en del av lärarna som bah "Hej, rock är evul så allt är rockgruppernas fel!!" eller nåt. Hah. Egentligen orkar jag inte bli irriterad över det men jag stör mig på hur oorganiserat det är. Skulle vilja ta en helg och sortera allt med listor för varje rum och sånt. Men jag vågar inte föreslå det. Kanske.

Anywho, sen drog vi hem och åt maat. Vi snackade typ om humor och miljö, hoho. Vi ska börja "prenumerera" på grönsakslåda, säsongsberoende. Alltså att de är närproducerade och beroende av årstiden. Vilket är superawesome! Och så får man typ recept till, vilket är ännu mer awesome!
Svenska grönsaker är bäst <3

Hmhm.Vill ha. För den är sjukt awesome. Och släpps i maj. Hahah. Jag ska nog be morfar köpa den åt mig. Han åker ju till Tyskland lite oftare än jag...

Just nu lyssnar jag på PotterCast 183, den med John och Hank (Green, that is). Aweesoooome. Och nu kom mamma och Cec hem, de tog med en Metro-tidning till mig eftersom Metro Station skulle var med. Jag hittade ingen i Slödder, och sen glömde jag titta i Tumba. Fail.

Snart ska jag gå och repa med Tempusbyte <3 Lämpligt nog har jag min "Salems Kulturskola"-tröja på mig. Som passande nog är grön. Det roliga med de tröjorna är att de finns i grönt, gult, rött och blått. Hoho.

Meeeeeeeeeeeeeen nu ska jag nog avsluta saker, jag och Cec ska ju gå och repa :'D <3

Maikish har ketchupfobi och jag gillar inte caps lock.


Mine All Of The Time

Vad jag gör just nu? Tittar på SLAT, of course.

Kom hem från friluftsdagen för tjugo minuter sen. Nice.
Jag var jätteduktig när imorse, gick upp tjugo över sex. Gick hemifrån fem över sju. Stressade lite eftersom jag inte är van vid att åka mot södertälje. Träffade Alex på stationen, övertalade honom att ta tåget som kom 07.26 istället för det som kom 07.42, eftersom det redan var lite försenat. I Slödder träffade vi Gabbe och Redoz, noterade att de som kom med det senare tåget antagligen inte skulle hinna. Vi gick på bussen, och precis när den skulle åka kom Arvid rusande (han hade tagit fel buss), men ingen annan hann med. Och bussen gick bara en gång i timmen. Hahah.
Bågskytte var inte alltför kul, jag failade hårt. Men andra saker var trevliga <3
Jag, Gabbe, Arvid, Maikish, Markus och Jonas tog en tidig buss, sen orkade jag inte åka hem så jag gick av i Tumba med Arvid, Maikish och Markus, och vi gick till McDonalds, vi åt lite, och sen kom John. De snackade programmering. Jag störde mig på sär- och ihopskrivningar. Sen hade jag och Arvid pokewars när vi väntade på våra bussar. Hoho.

(Kom just på att SLAT är skriven av samma person som skrev/skriver Sjunde Himlen. Förklarar mycket).


You're Gonna Go Far Kid (Skolspecial?)

Gaaaaah, jag vill ha LAN. Lan-möte nästa onsdag. Hm. Fast jag kan antagligen inte för vi har tydligen skridskor då. Hoho. Jag villvillvill inte åka skridskor. Jag hatar det. Blä. Vill inte. Nej.

Det är så skumt, i fredags såg vi en lapp vid datasalen om lan-mötet, och det stod att det var årets kanske sista lan!!! Liksom wtf?! Fast vi tror att det är för att de (treorna) är oroliga över att ingen kommer ta över lan-ansvaret. För tvåorna är så dissiga och tänker bara på WoW hela tiden. Buhu. Nejmen de är väldigt få och Niklas trodde inte att någon skulle vilja. Vi tycker att (Starke) Arvid skulle passa bra som lan-general, och att han kan banna wow från lanen, höhöhöh x)

Idag klockan 15 stängdes skolans nätverk ner. För de ska byta server!!!!!!! Wiiiihhhh, den gamla servern söööööööög och det var helt segt och blä och uuuuh. Dessutom har de haft en ny aslänge men har inte bytt av ngn outgrundlig anledning. Menmen. Ska bli nice att se hur nätverket funkar på måndag :)

Oj, thumbnail för SLAT-avsnittet jag ska se nu är Amy och Ben, de sitter med varsin laptop. De lanar kanske?
Alltså SLAT är så skumt xD Verkligen. Helt. Galet. Fast Ben äger, även fast han är lite crazy. Och Henry och Alice är bäst.

Anywho, nu ska jag gå och göra mer te :D

Bluhu.

Jag hatar att vara tjej.

Idag var egentligen en bra dag, men för någon timme sen började den suga. Blä. Men jag ska duscha snart, klippa min video (btw är jag så svensk så att jag aldrig blir nöjd med mina jäkla vloggar), sen ska jag se mer SLAT och äta mango <3

Nu måste jag kolla sl, ska på bågskytte imorgon på friluftsdagen och har ingen aning om när jag ska åka för att vara där i tid. Säkert astidigt.

Naptime.

Igår var jag sjukt trött. Jag la mig fett tidigt på måndagskvällen, men jag var sjuuuukt trött när jag vaknade. Seg dag i skolan, först fysik. sen mentors, sen programmering. Fast Niklas var sjuk, så det var slappt och så. Vi gick och åt tidigt, så vi hade mer än en timmes rast. Folket hängde i datasalen på tredje våningen, och jag var massa trött så jag la mig i en soffa och sov. Det var fett nice. Jag älskar att sova.

Idag hade jag bara en lektion, fysik. Sen skulle jag till tandis elva, och då orkade jag inte tillbaka till skolan för gympa. Tandis tog bara typ två minuter, hah. Sen gick jag till Subway och åt, och sen drog jag hem.

Nu ser jag på The Secret Life Of The American Teenager, hahahahah. Det är lagom fail. Men ändå.

I måndags såg jag Juno! Jag hade aldrig sett den förut, eftersom jag är asseg, men den var jätteawesome. Måste se den igen. wooh.


Vad tråkig jag äääääääär. Men bas och ensemble igår var fett nice. Ville inte gå först, var seg och ledsen när jag kom hem från skolan (även om det var ljust när jag väntade på bussen vilket gjorde mig lite glad eftersom jag hatar mörkret), men pappa fixade mackor till mig så jag blev mer pepp och sen var ensemblen trevlig <3 Jag noterade att det stod två mickstativ i studion, där vi repar, och sen tog jag ner dem till Orkestersalen så att vi slipper ägna massa reptid till att leta stativ på fredag. Ska bli trevligt, alltid kul att repa med TB <3 dessutom kommer hela fredagen vara allmänt chill, det är friluftsdag, ska ha bågskytte, pass 1, så jag slutar tidigt. Mwah.


Phail.

Hah, blev ingen bio igår. Strax innan vi skulle gå in upptäckte vi att det stod fel tid på biljetterna. Men de var snälla så vi fick biljetter till idag.
Vi åkte hem till Natha och såg På Smällen, det var trevligt. Jag hann bara se början eftersom min ömma moder ville ha hem mig, och jag såg slutet i höstas, så nu har jag sett nästan hela x)

Nu måste jag göra skolarbete så att mina föräldrar inte klagar på mig xO jag är så opepp .___. menmen. Det lär bli en trevlig kväll iaf :)

RSS 2.0