Japp.

Allt är ganska nice! Fast jag är lite trött eftersom jag tvingade mig själv att gå upp nio när jag gick och la mig tre. Yeaah.

Helgen började nice. I onsdags satt jag kvar i skolan så att jag tog 14.08-bussen, vilket gjorde att jag slapp gå hem emellan skolan och gitarren. Det var sjukt nice att bara sitta där och chilla och läsa ut första Percy Jackson-boken (checka bokbloggen ffs!), men sen var jag ju tvungen att stressa till bussen. Nice nu när jag knappt har några aktiviteter! Låter kanske konstigt att det är nice att sitta i skolan, men det är asskönt att bara chilla och inte stressa till bussen och hem och vända till musikskolan (in my heart btw. Bara ensemble kvar <3). Vi har planerat att göra det på onsdag iaf! Då ska mina kompisar på viktigt möte. Fett vuxet.

I torsdags satt jag på Mineur med Hillevi, det var jättenice (7kt gr8!). Sen köpte jag en klänning också. Den var trevlig.

Igår hängde jag med folk från klassen. Nu har jag bestämt att vi ska kallas BSoD-gänget av diverse anledningar. Kan fråga dem vad de tycker sen när de har vaknat. Vi hängde hos Jonas och spelade Brawl, drack te och åt kladdkaka. Det var nice. Vi är jättedåliga på att umgås irl utanför skolan, vi sitter bara på IRC hela tiden. Meeeen det ska jag och Jonas fixa! >8)

   
   

Nu ska jag försöka städa mitt rum och sen åka till stan för Mineur, eftersom Göteborg (mer känd som Vickan) är där!

href="http://www.reverbnation.com/c./l14/11/20785/Label/0/User/MissionsAgent_20786_18151220/link?street_team=true">DFTBA%20Records
Quantcast

Regn ftw.

Idag har det regnat och det är nice. Fyfan vad jag älskar regn.

Hade bara två lektioner idag och kunde slutat innan lunch, men jag stannade till tre. Var med på marknadsföringsgrejs typ. Vi blev klara 14.38 exakt typ. Drygt. Satt och läste Percy Jackson and the Lightning Thief ett tag, sen gick jag till bussen. Har chillat. Imorgon blir det sista nationella provet på mer än ett år (för min del). Sen chillonsdag och långhelg. Nice. Hoppas på att få gjort trevliga saker istället för att sitta hemma och dega.

Igår var det vårkonsertis med kören. Det var nice <3

Och jag saknar att skriva. Har skjutit upp skrivandet jättelänge nu. Fail :/

When You Were Young.

Hahahah, igår drömde jag först att jag pratade med Sofia, min engelsklärare, och hon sa att jag fick IG på att blogga för att jag aldrig uppdaterade. Hahahahah.

Sen drömde jag att NP i MaB var typ 20 sidor långt. Men det var det inte. Kändes ganska okej faktiskt. NP i MaA imorgon, bara en och en halv timme. Går nog bra!

Allt känns väldigt chill atm. Känns weird. Maj skulle ju vara überbusy. Menmen, jag klagar inte.

Hade sista baslektionen idag. Buhu. Iofs skönt nästa vecka, har inget alls förutom ensemble på tisdag och gitarr på onsdag, och sen inget alls kommande veckor (utom möjligtvis ensemble). Nice ju. Men ändå. Ingen bas förrän jag kommer hem från Canada kanske ;o läskigt.

Fick MVG på Kemiprovet, yay :DDDD (jag förlorade the game)

Ööööööööööhm. Jag vet inte om jag har något mer att skriva. Allt är ganska nice faktiskt.

Hmmmmmmmmmmmm.

Seg dag idag. Saker gick inte som jag ville att de skulle göra. Janson är trevlig dock <3

Det är NP i MaB imorgon. Jag vill inte. 4 äckliga timmar ju. Hoppas jag blir klar snabbt och att det inte är dryga frågor. Sen är det seg tvåtimmarskemi och äcklig musik. Vill inte. Hoppas bas och Epic Fail-rep inte failar.


Åh nu sitter jag och lyssnar på Solitary Snape demos jag fått skickat till mig (de spelade in grejs igår när jag var på avresemöte), och de gör mig värsta happy! Pepp på att spela bas nu <3

Ta en fika.

Sitter och lyssnar på hockey. That's right, jag lyssnar på Radiosporten <3333 Undviker tv mer och mer känner jag. Klarar bara youtube och enstaka avsnitt av Pokémon och Doctor Who. Radiosporten äger ju. En av kommentatorerna snackar om fika hela tiden. Te och bullar typ. Det är fint.

Ser ut som att Sverige vinner brons iaf. Nice. Står 3-2 och jag trooooooooooor (kom just in) att det är i slutet av tredje perioden, med typ 5 minuter kvar. Hoppas Canada vinner finalen. Segt om ryssarna vinner ju.

Appropå Canada, dit åker jag den 29 augusti. Nice ju, jag hinner hälsa på NV08A när de börjar tvåan. Hihi.

Yaaaaay, nu vann vi! :DDDDDD Eller nej, vi gjorde 4-2 hahahah. Med en sekund kvar. <3

Final halv nio. Vet fortfarande inte om jag ska se den på teve eller lyssna på radio. Kanske kollar med ljudet av och lyssnar på radio hahah.

More Than Alive

Dåligt alltså! Fail på mig.

Menmen, jag har ju rätt mkt nu. Inte för att jag sitter vid datorn mindre. Eller jo, men det är för att jag spelar Pokémon Sapphire. Eeeeeeeh.

Var på inflyttningsfest igår. Det var mys :3

Om sju minuter ska jag dra till Södra Latin för avresemöte. Aaaaaaah, Canada nära, snart lämnar jag NV08A. Buhu. Men nice ändå. <3

Te är trevligt.

RSS 2.0