Det är BRA att vara nördig.

På min skola har vi ett Debate Team, som Jennifer funderade på att joina men sedan drog sig ur för att det inte verkade hennes grej. De har "reklam" för debate teamet runtomkring i skolan. Fine. Förutom att det är extremt ful reklam. Typexemplet är ett vitt papper med halvstor svart Times New Roman-text (inte ens mitt på pappret, längst upp till höger ungefär). Dett exempel hänger i biblioteket på skolan, och på det står det något i stil med "Debate team - not as nerdy as you think", vilket jag blir ganska offended av.

SOM ATT DET ÄR EN DÅLIG SAK ATT VARA NÖRDIG?! Hur de vågar påstå att de ens kan räknas som nördiga när de inte ens kan göra snygg reklam för sig. En sån skymf!

This day just got awesome.How I Met Your Mother, säsong 5, har premiär om 3 och en halv timme.

I lördags vågade jag nämna HIMYM för en kanadensare. Det var fin timing, för jag hade precis träffat hans mamma.

Aw.Jag blev lite rörd. Och jag vet att man typ inte kan se vad det står.

Cravings.Seriöööööööööööööst. De enda chipsen jag ätit här är ketchupchips (usch. ungefär samma nivå som Salt&Vinegar-chips = väldigt, väldigt hemska) och pickle- och dillchips (de var faktiskt rätt okej. men ändå. Jag åt bara ett chips. Och det var långt ifrån lika awesome som ett Estrella-chips. Det smakade lite vinäger ju).

En annan grej jag saknar lite är Marabou Amigo. Jag tog en med mig, men den är bara på 100 gram (vad tänkte jag med? 100 gram klarar jag mig inte på ett år!) liksom, och jag öppnade den idag. Jag har nästan ätit halva. Så ja D:

För övrigt gillar jag detta. Tjejen som sjunger är bassisten i School Of Rock, vilket är totally awesome. Och jag kom på varför jag kände igen Carly i iCarly. För att hon är Summer Hathawy i School Of Rock. Of course. Och tydligen är Joey Gaydos Jr (Zack Mooneyham/Zackattack) on probation for DUI.

Just det, Dr Horrible vann en Emmy! Det är ju lite awesome.

I miss the old days.

När jag kunde skriva hela tiden och det var bra och jag var inspirerad.

Men annars saknar jag ingenting från den tiden. För allt är väl. Och nu ska jag gå ut och läsa med min värdfamilj.

RSS 2.0