Kärlek!Kärlek är fint. Den senaste tiden har tanken på kärlek varit rätt ångestfylld för mig men Prideparaden och ett fint mail från en pojke som jag känner mycket för även fast vi inte är tillsammans längre gjorde mig så sjukt glad idag. Synen av Stolta Föräldrar Till Homosexuella och Regnbågsfamiljer var så himla upplyftande och åååh det var så fint. Dessutom var det någon med en skylt som det stod "Mat + Kärlek till alla" eller något sånt på och det gjorde mig fett lycklig.

Så ja. Kärlek är fint. Även om man är singel. Jag är kanske inte arg och rabiat singel (dock håller jag med om hela grejen att man inte behöver vara en del av organism, och det är inte synd om singlar för de är fria! Och man måste kunna leva med sig själv innan man kan leva med någon annan), men förbannat glad (i alla fall för stunden! Jag hoppas det fortsätter) och nu ska jag kontakta snubben jag crushade lite på i ettan på gymnasiet och fråga om jag kan få tillbaka min Looking For Alaska bok heheh.Fina människor. Jag kommer sakna Maria så himla mycket när hon flyttar till Östersund! Men jag och Kelly får överleva. Vi ska bli aktiva i Grön Ungdom!

Sommarlovsrutiner.

Något jag hatar med sommar och lov in general är bristen på rutin. Jag tycker om det i några dagar men sen känns det bara jobbigt och kontraproduktivt. Just nu är min rutin att vakna, sitta vid datorn, äta frukost och sitta mer vid datorn tills det är lunch och sen fortsätta sitta vid datorn i pyjamas tills jag har planerat att åka in till stan och träffa folk, då jag klär på mig och stressar till tåget, sen när jag kommer hem igen sitter jag vid datorn alldeles för långt in på natten/morgonen och går och lägger mig smått deppad och sen sover jag tills elva nästa dag. Hm.

Fast idag har det varit rätt mys att sitta här. Det har regnat typ hela dagen. Jag märkte inte det på någon timme trots att jag sitter bredvid mitt fönster, hah.Men snart ska jag klä på mig, måste dra om typ tjugo minuter för jag ska ta tåget in till stan (söder. Jag har hängt mycket på söder sen jag kom hem. Det är mys) och träffa Lovisa klockan fem! Subway och te med henne blir det nog, är pepp. För Lovisa är cool och awesome och bäzt. Jag har saknat hennes fina skånska!

Nu måste jag komma på vad jag ska ha på mig.

Jag är ett upptaget bi.

Idag var jag och paddlade med Maria och Frida. Jag var asrädd men det var jättekul! Blev lite trött i armarna, heh.

Annars kommer de närmaste två veckorna kommer vara fett awesome;

Torsdag (imorgon):
Träffa underbara Lovisa som jag inte träffat sen minst förra sommaren. Kanske mer. Jag har dåligt minne. Men hon kommer till Stockholm i alla fall och det är fett nice.
Fredag: Inget inplanerat, kanske åker och firar Angelicas födelsedag om jag inte känner ett stort behov av att ta det lugnt. Vilket jag kanske gör. Har så ofantligt mycket för mig!
Lördag: Pride-parad med Kelly! Har aldrig gått i en förut. Hoppas det finns mycket HP-relaterat!
Söndag: Lugndag. Förhoppningsvis!
Måndag: Typ stickis och packa!
Tisdag: Åka upp till Östersund med Solitary Snape (plus Erik och Lina!) och hänga i Duved med allmänt awesome personer (inkluderar Paul och Joe DeGeorge hähähähähäh).
Onsdag: Första Harry and the Potters-spelningen någonsin i Sverige! Och jag spelar i ett av förbanden! Visst är jag awesome?
Torsdag: Åka hem till Stockholm igen. Det blir säkert en nice men sömnig resa. Kommer hem, gör videos, packar om.
Fredag: Åka tåg till Göteborg med Maria, gå på HatP-konserten där och sen sova hos Poffe!
Lördag: Åka buss till Oslo och se HatP där. Mitt första Norgebesök!
Söndag: Chilla i Oslo med Maria, sen åka tåg hem och komma tillbaka till Stockholm vid tio på kvällen!
Måndag: Jobba. Heh.
Tisdag, Onsdag: Jobba
Torsdag: Också jobba men sen Harry and the Potters konsert i Stockholm! Förhoppningsvis någon slags efterfest också sen. Och upp och jobba nästa dag!

Nice. Kommer vara så jävla trött sen dock. Hoppas jag kan sova.

För övrigt har jag kommit på en idé till min NaNoWriMo för iår. Jag kommer alltid på dem i juli, hihi. Ska försöka planera mera den här gången.

:(

Blöööö, jag känner mig så ensam här. Sverige är rätt kallt.

Quidditch-SM!Nice att komma hem till Sverige och få något så awesome som Quidditch-SM redan första veckan! Fett peppigt. Jag gjorde vinnarnas (Dachau Death Eaters) tröjor! Är väldigt stolt.

Sov inte jättebra i tält, så nu ska det bli skönt att sova i en riktig säng.

Och så ska man börja blogga bättre. Såg VM-finalen, det var ju inte jätteintressant. Vem bryr sig om fotboll? Inte jag i alla fall.

RSS 2.0