Dåligt!

Jag är fett dålig på att blogga. Buhu. Men jag har varit så upptagen med Canadapapper och grejer. Men nu har jag bara ett läkarbesök på måndag, sen är allt klart och jag kan andas ut lite.

Annars är det ju fett vårigt vilket höjer mitt humör upp till skyarna. Mwih jag älskar vår <33 här är några bilder från igår (på sista ser man mitt post-tandställningleende :P)
 
   

Det är inte så mkt i skolan nu heller. Men jag försöker att inte vänja mig eftersom jag vet att det kommer komma jättemycket om några veckor. Men snart är det GBG (bara tre veckor kvar!) och lov vilket kommer vara väldigt nice.

Var på bokdiskussion i tisdags och blev smått förvånad när Siri var där. Vi umgicks en del för mer än två år sen, och det var jättekul att ses igen. Ser ut som att hon hänger med till gbg också :DD

Nu i helgen ska jag försöka vara lite produktiv och skriva lite musik. Mwah. Men nu ska jag nog bege mig till bussen. So long!

Long Time No See

Ojojoj, jag har inte skrivit här på länge. Dåligt! Men jag har varit fett upptagen. Med att ta bort min tandställning till exempel. Det känns jätteläskigt. Men jag verkar åka till Canada i höst, woho! Är bara en massa formulär jag måste fylla i och sånt. Jag blir lite trött.

Meeeen annars är saker ganska nice. Det var LAN förra veckan, massa trevligt. Men ingen hade tagit med sig ett Wii, så det blev inga fina Brawlfights. Men andra saker var massa trevliga.

Igår hade Madde tjejmiddag, det var också trevligt. Alla var ganska trötta, menmen. Vi såg på melodifestivalen (som jag lyckats undvika tills dess, yes), och det bästa med hela grejen var ju tingaling-saken. Så bäst.

Meeen nu tänkte jag skriva lite. Hoho.

RSS 2.0