nej.

Det går verkligen inte. Jag dör lite nu.

.

ALLTSÅ JAG DÖR JAG VET INTE VAD JAG SKA SKRIVA GE MIG INSPIRATION ._________.

Class Is In Session.

Halvnice dag. Saker var störda och det fick mig att bli obalanserad, och sen efter skolan var jag i datasalen var a certain someone där och det gjorde mig helt gooey. Usch. Blä. Vill inte. Alls.
I och för sig är detta det perfekta humöret att vara på för att avsluta The Jokeress Of Brawl and the King of Discretion, en novellsak som jag skrev för några veckor sen. Jag vill verkligen skriva klart den, men det känns som att den kommer bli helt äckligt cheesy och skit, och det är inte okej. Den är typ det enda jag har skrivit sen NaNo'n. NaNon talades förresten om för några dagar sen, hahah. I onsdags satt jag på lunchen med David och Leo från NV08C (vi går i samma musikgrupp och har franska tillsammans, och hans hobby är att peta på mig när jag lämnar min jacka i skåpet på morgonen), plus några andra. De snackade om gitarrspelande, och jag lyssnade bara, sen sa David något om att kasta ut gitarren genom fönstret, vilket han gjorde i min NaNo, hahaha. Han lyckades ju komma in där när jag hade lite problem med att komma på hur saker skulle gå, och så fick han vara ny på skolan med anger management issues. Det var fint.

Min poäng är att jag saknar att skriva! Jag vill skriva bra saker. Saker som inte är dryga och patetiska. Saker som har mening. Bluh.

Meen. Innan Programmeringen pratade jag med Sofia, om avtentning och så. Det gick bra. Ska försöka göra skiten så snabbt som möjligt ^^

Imorgon ska jag på bio med Natha och Hillevi. Och kanske annat folk också, vet inte. Men det ska bli trevligt <3

Eragon är massa bra. Ska väl gå och läsa lite mer i den nu för det här var lite tråkigt. Fast jag borde kanske skriva lite först. So long anywho.


Yes.

Jag tycker folk ska titta in här, för nu har jag börjat komma igång!

Nu ser jag på hockeykväll igen. Hah, jag älskar Wikegård <3 Inte the "iiiiiiiiiiiih *fangirl"-way, men han är fett kritisk och ärlig och det är ganska roligt att se på x)

Läser Eragon at the moment, den verkar nice. Har läst typ 70 sidor än så länge, men det bådar gott. Ska försöka läsa en del ikväll, men först läxor! Har läxförhör i matte imorgon, måste repetera saker från i höstas. Yaaay. Och läsa historia skulle vara bra.
Imorgon ska vi ha vikarie i programmering. Leskigt. Men innan programmeringen måste jag gå och prata med Sofia, min engelsklärare, om avtentning och så. Förhoppningsvis får jag boken vi skulle läsa också, Tomorrow When The War Began. De andra fick den i måndags, men då var jag sjuker.
Sen funderar jag på att läsa om alla HP's, för The Advance Guard håller i en bokdiskussion den 17 mars. Nice liksom. Men jag har inte läst dem på länge så det skulle ju vara bra att läsa om dem. Och det känns som att det är tid nog dessutom. Hoppas bara jag kan komma, det är ju på en tisdag (jag har ju berättat om mitt hektiska schema på tisdag). Menmen. Ska nog gå. Det känns dessutom som något jag skulle kunna unna mig själv efter en dryg musiklektion.

Uuuuuuuuuuh, vilket tråkigt inlägg!!!!!! Buhu.

Jag kan passa på att tipsa folk om sidan Svenska HP-fans, en jättebra sida om nyheter i sen svenska HP-fandomen :DDD

Men nu ska jag försöka göra lite skolarbeter och läsa massa ^^

Mental Health.

Idag har väl sugit allmänt. Mådde inte bra i söndags och igår, kunde inte repa med Solitary Snape (alltså jag skulle vilja förkorta det men SS känns så fel...), och igår vände jag när jag kom till busshållplatsen, mådde inte alls bra :/
Idag var jag allmänt weird och jag kände inte för någonting. Allmänt drygt. Och folk frågade var det var med mig och jag PALLADE INTE. Ibland hatar jag att de bryr sig. Jag är inte van vid sånt. Jag vet liksom inte vad jag ska säga. Jag vet inte vad som är fel. Uschuschuschuschbläblä nu dör jag lite.

Men ja. Nu ska jag byta personlighet lite och skriva något jätteawesome. John och Hank ska vara med på PotterCast! Yay liksom. Fast jag orkar inte vara mer entusiastisk än så.

Hm. På musiken, som var rätt okej, fick jag först ont i ryggen av att stolen var så låg i förhållande till keyboarden, sen blev mina fingrar och tår jättekalla, så jag började frysa och sen fick jag ont i huvudet. Och ibland gjorde det ont att spela, för jag slog i knogen i en liten grej på badrumsspegeln igår och det gjorde ooooooooont.
Sen var det helt überpackat på bussen så jag blev sur för alla pressade och höll på. Sen orkade jag inte gå på kulturskolesaker, eftersom mitt huvud var drygt och jag mådde illa.
Men sen åt jag och papi aaaaaaaaaasgod spenatlasagne <3333

Men usch jag kan verkligen inte släppa det där. uschuschusch sorry för drygt deppinlägg blöh.

My scientist.

När jag vaknade för någon timme sen såg jag att det var regn på fönstret. khlashl jag älskar regn <3 jag vill ha vår och massa regn. Nu.

Men nu måste jag gå och göra te, min hals gillar inte mig för jag håller på att bli förkyld.

Skola.

Idag har jag tänkt en del på skolan. Det känns verkligen som att jag slösade bort sex år på att göra absolut ingenting. Låg- och mellanstadiet kändes mest som att "hej, nu ger vi barnen nånstans att vara så att deras föräldrar kan jobba". Man gjorde inget vettigt. Jag är så jäkla sur på bortslösandet av flera år. Som sagt, tänk vilken nivå man kunde vara på nu om man faktiskt gjort något under de åren.
Jag var väldigt understimulerad under de åren. Allt var sjukt lätt, det var jättetråkigt att gå i skolan och jag blev opepp. Ingen utmaning alls. Jag och mina föräldrar sa på varenda jäkla utvecklingssamtal att jag behövde fler utmaningar, och lärarna nickade och sa att det skulle komma, men icke. Visst, de som inte hänger med så bra ska ju få hjälp, men jag tycker verkligen inte de som hänger med bra ska behöva stanna i utvecklingen för det. Det är sjukt taskigt mot dem som är begåvade och förstår lätt osv.
I lågstadiet hade vi ett jättekonstigt system med åldersintegrerade klasser, med en tredjedel ettor, en tredjedel tvåor, en tredjedel treor i varje klass. DET SÖG. Jag lärde mig ingenting. Fyran, femman, sexan försökte det kanske läras ut något, men fortfarande dåligt.

Det var inte förrän i sexan som någon lyssnade på mig. Carina, min klassföreståndare, lät mig ha matte med sjuorna, och sen fick jag hoppa upp i åttan på hösten. Jag blev inte stimulerad förrän då. Vilken jävla slöseri med tid. Jag blir sjukt arg när jag tänker på det.
Nivågruppering. Vad är grejen med att vara så rädd för det? De som jobbar i en snabbare takt kan göra det utan att de lite långsammare känner sig dåliga, och de som inte hänger med så bra kan få bra hjälp osv. Jag hade nivågrupperad matte i åttan. Det var jättebra. Sen slutade vi med det i nian och det var inte alls bra. Jag tyckte matten var mycket roligare i åttan.
Och grejen med låg- och mellanstadielärare som lär ut alla ämnen? Jag förstår verkligen inte hur det hänger ihop. Lärare kan inte lära ut bra i alla ämnen. Jag förstår att mindre barn behöver en viss stabilitet men när det leder till att de inte lär sig något alls blir jag bara suuuuuuuuuuuur.

Jag är glad att mitt gymnasieval blev så lyckat. Även om jag klagar på att det är mycket så är jag glad att jag faktiskt lär mig något. Men jag gillar inte slöseri med tid.


Watching.

Hoho. Idag bröt jag nästan ihop på programmeringslektionen, var fett hormonell och hade mensvärk. Inte kul. Alex trodde typ att jag var sjuk.
Sen blev det lite bättre, men fortfarande ganska dryg dag. Historialektionen var rolig dock. Vi snackade typ om varför man skulle läsa historia osv. Martin är så kooooooool.
Sen tog jag bussen hem och det var ganska trevligt, satt längst bak med Alex, Jonas och senare Johannes. Jag klagade över att de första sex åren i min skolgång var helt meningslösa (tänk vilken nivå man skulle varit på nu om man faktiskt lärt sig något i mellanstadiet). Sen var det det vanliga på 725an, jag och Alex satt och var allmänt tysta eftersom vi var helt utmattade efter veckan. Mamma ringde när Alex skulle gå av och jag gick också av där, för hon skulle hämta upp mig med bilen.

Väl hemma värmde jag bullar och bryggde te, sen satte jag mig för att titta på saker jag spelat in sen skolan började. Såg först första avsnittet av Wild Kids. De bah har värsta uttagningen! Läskigt. Och så slutar det med att man inte ens får veta vilka som går vidare :( måste se genast imorgon!!! Jag hoppas den koooola tjejen kommer med. Typ på uttagningen var hon fett rolig och spelade lite teater x'''D sen har hon finast dialekt dessutom.
Och de visade massa flashback-saker, jag saknar första säsongen! Den var så söt.

Nu ser jag på Hockeykväll. Jag tycker det är askul att se på hockey. Är så pepp på att se hockey i Canada. HOHO!
I programmet från förra veckan var det med ett par tvillingbröder från Canada som spelar i Rögle. De var söta :3
Det känns lite random att de kommer från Canada, typ hockeland #1, och så bah, jaaa, vi drar till sugiga Sverige, Ängelholm!!

Meeeeeeeeeeen nu ska jag göra annat. Typ prata med mamma om WHPG. Hon suckade när jag nämnde det innan.


Men hallå.

Inte okej att jag precis fått RM-grejor och så kommer de och släpper en Obama-tröja. Vafan liksom!!!! Måste ta ett snack med padre.Limited edition, bara 20 dollar. Måste ha!!!!!!

Into The Sunshine.

Yesch, nu är jag snart klar med mina vantar. Kan använda dem imorgon. För det lär ju knappast bli varmare. Jag hatar denna kyla, det enda som är bra med den är att man har en anledning att sticka. Det är så underbart att sticka <333
Hahahah, efter skolan orkade jag inte skynda mig till bussen, så jag satte mig i datasalen med Gabbe. Där satt a bunch of people och spelade nåt skumt mordiskt spel. Jag satte mig och stickade. Jag kände mig minst sagt gammalmodig. Det hjälpte ju inte att Gabbe liknade mig vid sin mormor flera gånger.

Tänkte på hur jag inte spelar några spel som resten av min klass. För typ alla spel de spelar är "hej skjut sönder människor så bra som möjligt", och jag är så fredlig, så jag gillar typ bara färgglada saker som Mario, hohoho.

Idag skippade jag kören eftersom jag kände mig lagom stressad osv. Mest för att jag knappt hann hem mellan skolan och musikteorin och ville göra min video bra. Den blev rätt okej. Jag var iaf inte lika tråkig som vanligt. Och sen har jag spenderat kvällen med att inte plugga alls. Får göra det imorgonbitti när jag kommer för tidigt till skolan hohhoho.

Alltså jag känner mig så fattiiiiiig :( liksom hoho jag vill köpa Hank's CD (vilket jag typ borde göra nu egentligen, det är 160 spänn, men den kan ta slut närsomhelst så hejjagpratarmedpapiimorgon), och typ nya kläder!! Fast jag får kolla min syrras garderob först. Ska försöka spara så mkt som möjligt denna månad, så jag får ihop lite kapital, eh. Måste spara till tågbiljetter och konventsavgifter och shit! Måste prata med Mami om WHPG, och med Vickan så att jag kan få det überbekräftat att wrocken är den nionde så jag kan boka tåg och shit.

Men nu ska jag sticka tummar! Och lyssna på MuggleCast, jag är fett efter juuu!

Hm.

Är astrött. Men ganska glad ändå. Och jag vet inte riktigt varför jag bestämde mig för att blogga nu. Har egentligen inget att skriva och det skulle inte skada om jag gjorde matteläxan. Så typ hejdå för idag.

Happy Medium.

Jag failar så grovt. Sitter och skriver Book Report till engelskan, den ska vara inne imorgon. Jag skriver om Paper Towns, och jag har inte ens hunnit läsa om den!!! Fail. Jag borde verkligen gjort det här på jullovet. Ah, wellwell.

Försöker komma på nice discussion topics, men det är lite svårt. Jag borde definitivt inte ha börjat idag.

Sitter i alla fall och lyssnar på Julia Nunes (hon är så awesomeawesome) för att komma in i nerdfighterstämning osv.

Jag vill att den här saken ska bli så jäkla bra, för jag älskar böcker, men jag är så dålig på att uttrycka intelligenta åsikter om saker. Failfailfail ._________.

Shake it!

Idag vaknade jag med grus i ögonen av att äggkokaren skrek över att den var klar. Hade glömt ställa alarmet på rätt tid, hoho.

Skolan var rätt okej, bortsett från två timmars svenska. Uhhh, jag gillar verkligen inte svenska som ämne uschuschusch. Allt är så påtvingat :/
På engelskan var det övningsnationella, läsförståelse, vilket gick rätt okej. Jag blev klar efter halva tiden, så jag satt utanför skrivsalen och frös i typ en timme, sen var det franska. När skolan var slut skulle jag gå till mamis jobb, men jag bestämde mig för att ta bussen eftersom det snöade så mycket. Jag hatarhatar snö. Snö suger :((
På mammas jobb satt jag och pluggade lite matte, sen kom pappa och vi gick till Subway för att äta, men det var stängt. Vi bestämde oss för att äta lite knäckebröd som nödproviant, åka till min skola igen, och sen beställa pizza på vägen hem.

I skolan var det föräldrasamtalssak, vi hade bara tid med Sofia, min engelsklärare. Vi pratade om att tenta av Engelska A, hon sa vad som krävdes osv. Låter som något jag kan göra. I så fall får jag 2 timmar hål på måndagseftermiddagarna, innan engelskan. Det är rätt bra, för då kan jag plugga i lugn och ro. Jag har ju inte så mycket tid med alla aktiviteter. Så det ska göras!

Nån gång under eftermiddagen berättade min käre far att det kommit en avi till mig (eller egentligen mamma menmen), och avsändaren var "Canada" (hohohoh). Det var mina Role Model-saker :'D Jag blev fett glad, eftersom jag hade tagit lååååångsam shipping (upp till tio veckor, snabbare saker kostade typ 72 dollar) och inte förväntade mig det paketet på ett tag. Men hihihihihih :DDD

Och sen smsade Hillevi och sa att hon sett  reklam för Metro Station + Kid Down! Liksom, oslagbar kombination.
Metro Station = massa trevliga och gladmusik <333
Kid Down = überbra förband och jättetrevliga saker <3 Erik är jättesnäll!
Det är den åttonde februari, och jag fick ju en valfri konsert i julklapp så det är nice :'D

Jag pratade ned mina kära päron om att få åka på WHPG i år. Skulle vara sjukt kul, träffa Klara liksom!! Enda grejen är att det ser ut som att Wrocken i GBG är dagen innan, och det måste bli bestämt så fort som möjligt för att jag ska kunna boka tåg och sånt. I så fall får jag åka till götet med bandet och sen ta tåget ner till Karlstad. Får se helt enkelt. Skulle vara jätteroligt att åka på, och dessutom älskar jag att åka tåg :'D

Sjukt.

Ohasoifhdfiodhasdifdjasdlöaskdljd.

Jag är sjukt hundrädd. Jag gick hem från bussen nyss, en tjej hade sin hund lös ungefär där jag gick. Den var aslångt ifrån henne och sprang runt som en galning. Jag var asrädd och började gråta .____.

Okej.

Jag har fett dålig koll på det här med Gaza och Israel vs. Palestina. Men nu har jag sett folk som tycker att det var okej för Hitler att döda judar. Liksom, wtf?!!!!
Okej, Israel har varit fett fail. Bu på dem. Men varför ska det vara okej med folkmord bara för det? "Buhuu, den här snubben var dryg, nu var det okej att nån annan mobbade hans granne."
Vadå hej dra alla över en kam? Bara för att det finns muslimska terrorister tror jag inte att min muslimska kompis ska bomba min skola!
Sen tycker jag hela idén med Israel suger lite. "Hej allt sög för er ett tag nu ska ni få ett eget land."
Jag fattar inte varför folk inte insåg att det skulle bli konflikt. Det finns säkert en bra förklaring, men det känns liksom doomed at misslyckas.

Och jag fattar inte grejen med Jerusalem. Vem kom på idén att det skulle vara värsta ultimata plejset för minst tre religioner? Den bah "Muabuabua, nu gör vi saker svårt för folk i framtiden!! >8D"

on a less serious note har jag bakat mer nu. Muffins. De är lite lol menmen.

Hoho.

Nu vann Håkan Hellström Guldmicken också!
Såg honom på Allsång en gång. Eller han råkade spela när jag var där. Men hoho, jag var typ rädd för hans fans x)

Dying to say this to you.

Nu har jag rippat The Sounds andra platta till John och lyssnat på dem lite. De är fett bra, även om jag brukar ha problem med kvinnliga sångare i lite rockigare band. Vilket är totalt fail eftersom jag skulle vilja vara en sån, hoho. Jag får bli lika kool som Maja helt enkelt!
Jag får lundkänslor av att lyssna på The Sounds. De är visserligen från Helsingborg, menmen. Jag har ju rötter därifrån hohoh.
Jag började lyssna på the sounds för jättelängesen ju. Måste varit i lågstadiet eller fyran. Jag har inte direkt lyssnat så ihärdigt, men de är ju bra. Jag försöker komma på om jag har sett dem förut eller inte, men jag vet inte. Kanske på Malmöfestivalen. Malmöfestivalen är sååååååå bra, Malmö är en fett trevlig stad! Jag hann inte se några band när jag var där 2006, bara typ gå runt med Karin och leta tröjor på den avstängda vägen. Hahahah. Det var mysigt i alla fall. 2007 åkte jag dit med syster yster, träffade Karin även då. Vi såg lite Laakso, Sahara Hotnights och jagharsådåligtminne så jag kommer inte ihåg några fler.
2008 åkte jag inte ner, och det sög ju lite. Men Malmöfestivalen är lite fail på ett sätt för den är ungefär när skolan börjar = nice skolstart för de som bor i eller i närheten av Malmö, men epic fail för stackars mig, för då hinner jag inte se alla superbra band!
Men jag kanske drar dit i år. Skulle vara nice.

I alla fall, all svensk musik till ära lyssnar jag just nu på P3 Guld. 2008 var jag jättefailig och hade ingen koll på svensk musik alls. Jag hade inte koll på ny musik heller, för jag lyssnade bara på SP och det som spelades på MOTH typ. Och wizard rock.
Men P3 är en fett bra radiokanal, så den borde jag lyssna mer på. Det enda dryga är att Remus inte kan spela radio (bara podcasts dårå), och det känns lite drygt att bara överge stackars Remus. Men, egentligen borde jag lyssna mindre på honom, för hörlurarna är snart döda, och jag kan verkligen inte använda andra lurar än iPod-lurar (egentligen snäckor men jag tycker det är töntigt att säga så!), och det är inte för att de har superbra ljud eller nåt sånt koolt, men de är de enda som sitter bra i mina öron. Det är lite drygt, eftersom iPod-lurar dels suger eftersom de går sönder så jäkla lätt, och sen när man behöver nya och inte riktigt vill köpa en ny iPod för att få ett par fräscha lurar är de fett dyra. Jävla Apple. De som håller på att falla sönder just nu är de jag köpte sista dagen i Oxford eftersom de jag hade då hade pajat så lägligt. Liksom, kul att åka hem utan att kunna lyssna på Remus </3.
Hursomhelst verkar det som att brittiska iPodlurar håller längre, för de här har jag haft sen juli, och det är ju typ sex månader. De jag fick med Remus höll i typ tre. FAIL.

Min pappas heta mp3-spelare kan däremot spela radio! Och han använder den inte ens. Känns som en skymf mot mig, för jag hade liksom varit duktig och fyllt den med wizard rock innan han fick den i present. Han har inte lagt in sin favmusik på den än ;o

Men nej, i år ska jag vara duktig och lyssna på p3. Webbradio funkar ju, och sen lär jag ju sitta och plugga massa i köket, och där har jag ju vår übergamla sak som är sjukt stor och äcklig men som spelar radio.

Håkan Hellström vann Årets Artist, jag tänkte lite på Hanna ;)

Men nu ska jag ta och ta ut datorn i köket och baka lite mer :D


drygt.

Jag hatar folk som besöker ens bilddagbok, och så har de vännerlås. Men jag hatar ännu mer när folk kommenterar och så kan man inte ens kolla in vad detta är för okänd jävel för den har vännerlås.

Jag stör mig så mycket på det. Död åt vännerlås!

Kom och fika?


Music Machine.

Min syster var snäll och lämnade kvar alla sina skivor när hon flyttade, så jag har rippat massa skivor till min dator ikväll. Ska även lägga in de som inte finns på Remus nu i helgen. Det enda dryga med min dator är att jag inte har iTunes, och jag kan inte installera det själv eftersom min pappa är overprotective. Jag kan dock lägga in musik på helgerna/andra dagar mamma har datorn hemma.
Nu kommer jag gå in i en svensk poprockperiod känner jag, för de skivor jag rippade var

Mando Diao - Ode To Ochrasy
Mando Diao - Hurricane Bar
Mando Diao - Never Seen The Light Of Day
Mando Diao - Bring 'em In
Laleh - Laleh
Melody Club - Scream
Melody Club - Music Machine
Melody Club - Face The Music

och Coldplay - X&Y, de enda som inte är svenska :P 

Imorgon ska jag, förutom plugga och städa, baka. Igår delade jag och Gabbe på en kanelbulle som Hakan gav oss, och jag blev jättesugen på att baka kanelbullar. Sen ska jag kanske baka chokladbollar också. Och en stor sats kladdkakor. Jag frågade lite folk i min klass om vad de tyckte att jag skulle baka, och de tyckte att jag skulle köra på min vanliga kladdkaka, för de älskar den, hahah. Så jag kör på det och tar med lite baked goods på måndag. Vem behöver cafeterian?
Och om allt går väl imorgon är folk välkomna att komma och fika här. För jag är ju pank och kan inte spendera pengar på Mineur på åtminstone en vecka. Men jag borde spara mina pengar i vilket fall.

Jag fryser sjukt mycket om mina fingrar just nu, måste sticka vantar innan våren kommer. Jag vill ju att våren ska komma, men jag vill inte frysa innan dess. Jag har kvar massa garn från när jag stickade vantar till Cec, så jag kan ta det. Det lär ju ta typ en kväll så inga problem. Men jag borde sticka klart min tröja juuu! Det är så segt att får stickat när det inte är lov xO

Lördag vecka 7 ska jag träffa Emilia och Vivi och vi ska sticka till Tyresö och hemsöka JoJo! Jag skickade ett mail och förvarnade honom, eftersom han kanske inte är hemma (i så fall är han antagligen på kendo!!!), och dessutom är hans föräldrar skilda, så även om vi söker upp hans adresser blir det lite omständigt. Är hursomhelst väldigt pepp på att återförena Oxford-gänget (vi var de enda svenskarna i Lecford Blue som bodde i Oxford och inte i Abingdon). Saknar the people.

Jag är väl medveten om att detta är det tredje blogginlägget jag skriver idag, men jag kände att det blev väldigt mycket att skriva i samma osv, så lev med det!


Expecto Patronum 09!

Så. Himla. Pepp.

Efter middagen gjorde jag en till kanna te och satte mig framför datorn. Jag visste att all info om konventet skulle komma upp på hemsidan under dagen, och jag dessutom kollat sidan innan jag åt och den verkat vara under uppdatering. Jag uppdaterade igen och awesome avslöjades.

Längtar så sjukt mycket <3

16 februari Registreringen öppnar.

1 mars Wrockspellistan släpps.

1 april Registreringen stänger.

16 april Sista betalningsdag.

1 maj Andra utskicket mailas ut.

1 juni Elevhemsutskicken mailas ut.

1 juli Sista datumet för att meddela ankomst.

Revenge On The Radio.

Idag hade jag sovmorgon, så jag behövde inte stressa. Bestämde mig för att ha på mig min svarta kjol med smala vita streck och Melody Club-tröjan systra min skänkte mig när hon skulle flytta. Till det den gröna koftsaken jag köpte efter nyår, Slytherinsockorna och dubbelt par leggins. Jag klarar inte av att använda strumpbyxor, de glider alltid ner. Leggins kan man i alla fall dra upp hur mycket man vill x)
I alla fall, när jag gick till bussen tänkte jag att jag kunde lyssna på Melody Club tröjan till ära, jag har ju inte lyssnat på dem på evigheter. Men jag upptäckte till min stora fasa att jag bara hade två låtar!! Palace Station och Take Me Away, i och för sig väldigt bra låtar, men ändå. Skandal! Jag hade både Music Machine och Scream på min förra iPod. Så nu sitter jag och blastar Melody Club i mitt rum. Pappa körde på U2 i köket.Hemfärden från skolan var ju en upplevelse. Jag slutade 15.20, och bussen gick 15.38, så jag hängde i datasalen med programmeringsnördarna ett tag, sen gick jag till busshållplatsen. Men halvvägs dit kom jag på att jag glömt mina nycklar uppe i datasalen, så jag var tvungen att gå tillbaka. Jag orkade inte springa i hopp om att hinna med bussen ändå, så jag sket i det och stannade en halvtimme till, gick till hållplatsen lagom till 16.08. Men bussen kom inte förrän efter 16.20, lite fail. När den var framme vid Tullinge station verkade det som att den skulle köra förbi, men sen åkte den in på andra infarten av nån anledning. Där skulle det bytas busschaufför, och den nye busschauffören segade med att köra iväg.
När vi nästan var framme i Tumba kollade jag på klockan, och den var 16.34. 725an gick 16.32. Yaaaay, nu måste jag vänta ännu tio minuter i kylan, tänkte jag (det var sjukt kallt). Men när bussen körde in på bussterminalen såg jag 725an stå där fullproppad med folk. Jag tänkte att med min tur skulle den säkert åka iväg innan jag hunnit av från 713, men icke, jag hann med! Satt där någon minut, sen sa chauffören att alla skulle gå till bussen bakom, för det var tydligen något problem. Jag gjorde så, och fick en mycket bättre plats, haha.
Man kunde kanske trott att jag var jättearg efter detta, men det var jag faktiskt inte. Varför inte? Det är fredag! Inget tvång på att plugga, inga aktiviteter = det gör egentligen ingenting om jag kommer hem senare. Gabbe stack hem för att sova, och Redoz och Chonge drog också rätt tidigt, men om de stannat hade jag antagligen också gjort det.
Och vad hade det gjort om jag blivit sur? Jag hade ju inte kommit hem fortare för det, och jag hade ju bara slösat energi på att vara arg. Även om jag klagar väldigt ofta känner jag mig ändå som en väldigt positiv person. Jag har ganska lätt för att bli glad hoho.

Hohohoho jag känner mig allmänt pepp på allt just nu :D Innan programmeringslektionen började kollade jag snabbt FeFo, och Expectos hemsida är uppe :'D

When you're looking like that.

Har haft denna Westlifelåt på hjärnan sen i måndags. Allt började när vi satt och väntade på att svenskan skulle börja på måndagsmorgonen, och jag bad Elias säga åt mig vad jag skulle lyssna på på min käraste Remus. Han var tråkig och sa otippade grejor som Rysslands nationalsång, men sen bläddrade jag fram till Westlife i alla fall. Jag gillar den låten x)
Igår hade vi provövning i programmering. Det gick väl sådär, gjorde bara G-uppgiften och halva VG, för whileloopen dissade mig jättehårt och jag pallade inte komma på vad jag skulle göra för att det skulle funka. Men jaja. Precis när vi skulle börja fick jag Disneydagslåten på hjärnan. Det var lite drygt.

Den här veckan går jättesegt. Jag vet inte varför. Kanske för att det är nytt schema och saker startar om och stuffs. Men jag klagar inte. Tror jag. Jag har faktiskt varit jätteduktig idag, när jag kom hem från sånglektionen satt jag bara vid datorn i typ en halvtimme, sen gjorde jag iordning maten medan jag lyssnade på ett gammalt MOTH (Man Of The Hour, Seb och Pat från SP har en podcastsak). Det var lite mys. Det är så trevligt att lyssna på dem. Jag tror att deras kontakt med fansen gjorde att jag verkligen började älska dem back in the days. Inte nog med att de gör awesome musik, de har gjort jättemånga vloggar och en underbar DVD, och MOTH också. Jag blir så glad <3
Efter matlagningen (jag kokade bulgur, linser och gjorde sallad med det, kidneybönor, majs och ägg) duschade jag och efter maten gjorde jag en massa matte. Har typ 4 tal kvar att göra. Sen måste jag kolla upp en fysikgrej och läsa lite historia. Kanske repetera franskaglosorna också, men jag var jätteskillad på dem igår så det är inte det viktigaste.


Jag måste läsa om Paper Towns! Ska skriva om den i en episk Book Report/Analyssak. Borde egentligen gjort det mesta på jullovet, men nu blev det inte så...den ska i alla fall vara inlämnad nästa torsdag. Borde verkligen börja läsa nu. Jag är ju seg med mitt lilla projekt och håller fortfarande på med De Tre Musketörerna. Den är jättebra, men den är inte så jättesnabbläst. Om jag läser ut PT innan helgen och läser en del i DTM också borde jag vara ganska ikapp. Jag har en bokhög i mitt rum och de flesta där är inte så jättetjocka så de tar nog inte så lång tid att läsa. Men jag är i alla fall duktig och läser en i taget. När jag var liten läste jag alltid 29029709 böcker samtidigt. Det var lite drygt.


Meeeeeeeen. Jag borde gå och plugga nu som sagt. Och öva gitarr. Uhhh, jag borde verkligen byta strängar på den där saken xO


Doornails.

Hahahh jag är så dålig på sånt här. Fast jag är ändå ganska bra om man jämför med tidigare saker. Bloggar alltså. Vad vag man ska vara. Jag kom på adressen till min gamla blogg. Fy vad läskigt ;o den är så nostalgi. Nian liksom. Oj, nian var ett år sen. Det känns som så mycket längre sen, ju. Tiden går så snabbt. På ett sätt vill jag inte att tiden ska gå så snabbt, för liksom jag vill gå i ettan forever? Iaf lite x) sen skulle det vara ganska nice att vara utan estetisk verksamhet, för det SUGER. Usch, jag hade glömt bort hur mycket det suger, hur mycket tisdagar suger på grund av estetisk verksamhet . Det suger verkligen. Jag hade enjoyat tisdagar annars, men nu är det en timmes tortyr sist på dagen, åka hem, vara hemma i två sekunder och förhoppningsvis hinna äta ngt, ner till kulturskolan för bas, sen ensemble. Liksom bas är ju kul och så och jag vill verkligen bli skillad (därför ska jag gå och öva när jag är klar här), och ensemble är treeevligt <3 men förra terminen var det grymt jobbigt med tisdagar, hade ju Tempusbyterep också, så jag var på kulturskolan från tio över fem till halv nio. Ingen middag xO
Men idag hade jag bara bas, så det var ändå rätt okej. Ensemblen börjar först nästa vecka, och Tempusbyterepen ska vi ju ta andra dagar. Nästa vecka kommer jag komma hem vid sju nån gång tror jag.
Men musiken suger fortfarande, hah.

I torsdags började skolan. Våra torsdagar och fredagar har blivit längre, men ändå väldigt nice. På torsdagar är det först franska (ganska nice lektion, människorna är snälla :D förutom Leo när han ska peta på mig xO), sen fysik (vår fysiklärare är fett cool!!), lunch, matte (jag går matte-data, vad säger det om mig?) och sist historia. Vår historialärare är jättecool och kan allt om typ humanistsaker. Man kan fråga helt random saker och han har värsta svaret. Det är helt trevligt :'D
Och fredagar är sovmorgon!! Då tar jag en tidigare buss och det är trevligt och tomt <3 börjar med programmering (again, jag går matte-data), lunch, matte (jaaa?), och historia! :'D awesome <333
Måndagar är också bra. Tvåtimmars svenska på morgonen i och för sig (jag hatarhatarhatar svenska som ämne, det går bara ut på att man ska tvinga fram saker, jag tycker mycket bättre om att skriva hur jag vill, själv), sen matte (i samma klassrum som innan xD), lunch, engelska (:'''D på det även om det är för lääääätt. Sofia är bäst.) och franska. Jag har inga aktiviteter sen så det är bara att ta det lugnt också x)

Men nu borde jag gå och basa mig och göra lite skolarbete. Skriver nog ett mindre förvirrat inlägg imorgon x)

Time To Say Goodbye.

Jag kollade in invasioncrew idag, bara för att kolla om något hänt angående mina favoritgrabbar. Inte så mycket, de spelade en välgörenhetshockeymatch den 20e, och jag såg en video där Pat intervjuade dem och så. Den var väldigt fin, inte för att jag förstod så mycket, heh. De pratade franska, och jag har bara läst franska en termin, och dessutom snackar de ju kanadensisk franska. Men jaja. Det var jättemycket Chuck i den videon, och han är riktigt het i hockeyutrustning vill jag säga. I alla fall så tittade jag vidare på IC och hittade bilder som Benjamin Wong tagit. Han var officiell fotograf för tillställningen, och han är verkligen sjukt duktig! Sparade alla 91 bilder som var utlagda på IC's galleri.


Kolla vad söt liksom! :''D


Heting <3

Idag har jag för övrigt inte gjort så mycket. Var och handlade med mor min. Först åkte vi förbi Ankis Tyg och Garn i Tumba. Gick ut med 14 nystan till en tröja jag ska sticka när jag är klar med tröjan jag håller på med nu (kärlek på den btw <3 är snart klar :D) och David's halsduk. Är pepp :D efter garnaffären åkte vi till Maxi och handlade massa mat. Det var mycket folk där xO

I år ska jag förresten läsa 50 böcker! :D Ska försöka klämma in lite klassiker, men jag lär läsa om en hel del och så :P ska försöka hålla det till åtminstone 25 nya böcker (helst mer), och åtminstone 25 på svenska, hehe. Jag börjar i alla fall med De Tre Musketörerna, och jag ska blogga om det 8)

Imorgon ska jag på Nerdfightergathering :D Det är jag och Esther som arrar, men vi har i princip bara sagt när och var. Det blev inte den stora jullovsträffen som vi tänkt oss, vi får nog ta det i vår. Jag tror det bli bättre så, är inte så kul att vara ute i stan när det är så här kallt (det är jättekallt!). Men det ska bli trevligt att träffa nördkompisar i alla fall <3 Det ska komma nytt folk den här gången :DDD
Astrid, som jag lärde känna i Oxford, skulle också kommit, men hon fick förhinder. Hoppas hon kan komma nästa gång, men också att vi kan träffas innan dess. Saknar flickan ju ;o

Jag mailade JoJo igen, och fick svar, woho, han lever! Heh. Han skulle till New York nu nån gång (lucky bastard), så vi får ses när skolan börjar igen. Ska bli trevligt :D

Och min NaNo-mugg har kommit! :D Ska nog försöka hämta den så fort som möjligt, ska försöka få min käre far att sätta in pengar på Mikey's konto bara :3 jag kom på att det nog var enklare att ge honom cash, men nu har han gett mig kontouppgifter, och det känns skumt att bara ändra sig x'D

På söndag ska Solitary Snape ha bandmöte, ska bli, eh, kul? Hahahah, det är ju alltid roligt med wizard rockers. Men vi ska typ prata om albumet och så tror jag :D

På måndag är det fefochatmaraton! Från 20.00 till 20.00 på tisdagen. När vi handlade fixade jag chips och cola så jag är beredd på att sitta vid datorn i mer än ett dygn :D fast jag lär ju sitta i mer än ett dygn, eftersom jag sitter vid datorn jämt. Fast då kan jag ju göra skolarbete de chatfria timmarna på måndagen, borde bli bra! Då känner jag mig inte skyldig över att jag inte gör något vettigt. Fast fefochatten är väldigt vettig tycker jag <3

Aja, nu spårar jag ur lite känner jag. Men Best Wishes på alla! <3


Nytt år.

2008 var ett riktigt bra år. 2008 var året då jag började umgås mycket mer med the Potter people igen. 2008 var året då jag blev riktigt besatt av wizard rock och HP podcasts. 2008 var året jag lyckades övertala mina föräldrar att låta mig gå på Rockbjörnen kvällen innan. 2008 var året jag köpte tre likadana Simple Plan-skivor, just because I could. Jag såg SP för första gången på nästan tre år. Köade flera timmar för både signering och konsert. Träffade trummisen som prytt mina väggar i två år. Hoppade fram till honom i en sovsäck och fick en kram.
Jag gick på wizard rock konsert, och startade ett eget wizard rock-projekt (som visserligen inte var särskilt lyckat, menmen), upptäckte youtube's härligheter, blev aktiv på fefo. Såg Neverstore och fick signerad sko. Lärde känna Natha och Hillevi ordentligt <3 Såg All Time Low med dem.
Jag gick ut nian. Kom in på Tullinge Gymnasium, natur med inriktning matte-data. Konfirmerades. Åkte till Oxford. Träffade underbara människor. Nerdfightergatherings. Cyklade till stationen för att träffa John efter hans Stockholm, Sweden-video (lyckades då inte, men hade en trevlig, något kall dag med Dreaner och andra nerdfighters som joinade oss sen) . Började gymnasiet, i en underbar klass. Såg SP igen. Spelade på en wizard rock-spelning, både med Krum Viddy och Solitary Snape. Skrev NaNoWriMo, lyckades. Läste Paper Towns <3 Köade till Beedle The Bard.

Väldigt bra, ja. Men vissa saker var dåliga. Dagarna efter Oxford var hemska. Oktober var väldigt hemsk; min gammelfarmor dog och jag ville gå på hennes begravning i Malmö men skulle se SP samma dag. Bröt ihop i skolan. Men det ordnade sig.

Igår, första dagen på året, hade jag en riktig gråtdag. Bråkade med madre osv, mådde skit. Grät väldigt mycket.
Men jag vet att 2009 kommer bli awesome. Som jag sa i gårdagens SIYP-video, 2009 kommer bli ett awesome, nördigt år <3
Nerdfightergatherings kommer bli awesome. Solitary Snape's planer kommer förhoppningsvis förverkligas och därmed förvandlas till awesome. Expecto Patronum 09 tänker jag inte missa för allt i världen. Jag kommer sticka massa. Och skulle det inte komma ut en ny Percy Jackson-bok? <3

RSS 2.0