Mat och SD.

Hahahahaha jag älskar mat så jävla mycket.

Idag var det både LAN- och Elevrådsmöte på Tullinge Gymnasium. LAN-mötet var 12:00, vår fysik slutade 12:20, men vi fick gå tidigare för Ella. Så jag gick på mötet och brydde mig inte riktigt om när lanet skulle vara utan var mest glad över att jag fick vara med mina gamla klasskompisar. De är söta. Men det blir LAN i början av oktober och det är nice.

Efter LAN-mötet gick de flesta i min klass hem eller på lunch, men jag gick på elevrådsmötet, fick bullar och saft och tog på mig jobbet som vice sekreterare då ordinarie sekreterare inte var där. Ska renskriva protokollet imorgon heh.

När mötet var slut talade Johannes om för mig att matsalen stängde halv ett (alltså tio minuter efter vår fysiklektion...gaaaaah! Inte okej), och då var klockan ett så jag blev lagom unhappy. Johannes gav mig två bullar till och sen gick vi och lämnade glas osv. En mattant sa att hon ville starta ett matråd och jag bah "JAG VILL VARA MED!!! JAG ÄLSKAR MAT! :DDDDDD" och hon blev glad haha.

Sen hittade jag mina nya klasskompisar och vi gick och köpte mat till mig i kafeterian. Yoghurt, macka, smoothie och mentos hehe. Kan inte säga att det var en tillfredsställande måltid men helt okej eftersom jag visste vad som väntade till kvällen.

Efter mat och häng med Angelika, Martin, Axel och Mikael gick jag upp till NV08A's fysiklektion, som jag lämnade några minuter senare tillsammans med Arvid. Han hade glömt sin plånbok hemma och vi åkte för att hämta den eftersom vi skulle till Vårbergs Loppmarknad sen.

Tanken med Loppmarknadsbesöket var att jag skulle försöka hitta ett N64. Det gjorde jag också, men jag var inte så pepp på att köpa det. Istället köpte jag en nice skjorta!Dock glömde jag bort den ganska snabbt efter att jag köpt den eftersom jag åkte hem och lagade mat. Mina föräldrar har åkt till Skåne så jag chillar ensam här. Det är rätt nice, kan sitta med datorn ute i köket och yesss. Nice nice.

Jag lagade i alla fall tacos till middag. Det var stört gott. Jag blev äckligt mätt, men det var nice ändå. Sen såg jag Imagine me and you, som är en sjukt söt film som Maria tipsade mig om. 

En annan sak jag har sett idag är detta. Hahahahahahahaha säger jag bara. Jag undrar om någon kan ta den där reklamfilmen seriöst. Den är fett obehaglig i och med den äckliga, stereotypa gestaltningen av invandrare som burkaklädda kvinnor (för alla invandrare kommer ju från muslimska länder också. Japp. Alla. För invandrare från länder som Norge och USA är ju inte alls invandrare) som invaderar Sverige med alla sina barn och TAR ÖVER OCH UTROTAR DEN SVENSKA RASEN!!!!! Hahahahahahahahaahahahahahahahahaahah.

Jag lovar att den största anledningen till att de lät kvinnorna i reklamen gå i burka är att de ville visa invandrare på något sätt men att ingen kvinna med utländskt utseende ville ställa upp (hoppas jag i alla fall). Så de kunde inte viosa några ansikten. Ganska convenient att det finns ett religiöst plagg som förknippas med gruppen människor SD verkar hata så himla mycket.

Men jag förstår verkligen inte hur de tänker när de gör den här reklamfilmen. Jag tror inte att någon som är tveksam och inte vet vad de ska rösta på skulle övertygas av att se den. Vad vinner de egentligen på att visa alla invandrare som en enda stor massa? Jag, precis som många andra av mina kompisar, har tidigare fått intrycket att SD har en rätt taskig människosyn, och det här förstärker ju bara det intrycket. Den här reklamfilmen påstår ju att alla som inte är svenska (vad fan nu det betyder) är exakt likadana och tänker attackera gamla tanter (som jag antar ska symbolisera gamla sköra sverige). Men snälla rara Jimmie Åkesson. Kom ut ur din röda stuga med vita knutar och se dig omkring.

LOL på SD!

Kommentarer
Postat av: Elin

Alltså jag tycker inte att SD-reklamen var rolig, bara hemsk :(

2010-08-28 @ 13:32:41
URL: http://thesedaydreams.blogg.se/
Postat av: Ch

Elin: Jag tycker också den är hemsk. Men mest korkad så det är därför jag skrattar åt den.

2010-08-30 @ 00:36:36
URL: http://voldemortcantstoptherock.blogg.se/
Postat av: Rannva

Jag asgarvade när jag såg den första gången, för hela SD är ju bara så jävla löjliga. Pwnade redan en SDare i andra ring i gymnasiet då vi skulle intervjua folk från olika partier. Vuxna människor som anses viga sina liv för politiken skall inte pwnas av 17-åringar xD

2010-09-14 @ 16:22:12
URL: http://crazytiny.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0