Dagens-listor: Lördag, åttonde januari

Tänkte jag börja med. Typ Dagens Låt, Dagens Video, osv.

Dagens Låt (för att musik is teh shit): 9pm/8pm Central med The Daemons. Den är typ alla mina dagars låt egentligen. Det spelar ingen roll om jag lyssnar på den eller inte. Men idag lyssnade jag på den när jag satt på bussen.

Dagens Video (för att jag alltid sitter på youtube): Den här för att den är härlig och kan ses flera gånger om, och den här för att jag tänkte på äckliga fonter när jag fick skjuts till skolan av datalogilärare (nördiga superhjältar får mig för övrigt att tänka på att jag vill skriva en minimusikal om Tullinge Gymnasiums egen superhjälte. Den enda ploten jag kommit på är bara att hjälten ifråga ska hjälpa till att hitta alla cafeterians förlorade kaffemuggar). Okej, en till: Den här, bara för att det är fint att Question Tuesday är tillbaka. Nu hoppas jag bara att John ska ha typ...News Monday eller något. Jag saknar hans nyhetssöndagar.

(okej, Dagens Video blir nog en plural-kategori...)

Dagens Mat (för att jag älskar mat): Till frukost blev det havregrynsgröt och ett kokt ägg, plus lite te. Lunch hoppades tyvärr över, men till middag blev det hasselbakspotatis med bönbiffar och diverse grejs familjen hade till gåsen.

Dagens Nörderi (för det måste finnas något nördigt under dagen): Så fort jag kom hem från Datalogin satte jag igång datorn och såg på Doctor Who.

Dagens Struva (något jag inte gjorde. Jag kallar det struva efter att mamma har sagt konstant att hon ska göra struvor sen hon fick ett struvjärn i julklapp, men inte gjort det än): Alla datalogiuppgifter jag tänkte göra under lovet men som jag aldrig gjorde...nya tag imorgon?

Dagens Bedrift (för då måste jag åstadkomma något...): Stickning av en socka påbörjad igår, från ett mönster av underbara Linda.

Och slutligen, för att det är bra att vara positiv:

Den här dagen är awesome på grund av...

...en fin teburk jag just fyllde med awesome granatäpplete, vilka jag båda köpte igår på en väldigt mysig teaffär vid Odenplan. Jag älskar te. Den fick mig tänka på hur fint jag ska ha det när jag flyttar hemifrån, med mysiga teburkar och allmänt fina, men praktiska saker överallt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0